maanantai 10. maaliskuuta 2014

21 päivää juomatta, 13 täysin pihalla

Maanantai aamu. Oloni on euforinen. Vauhtia riittää. En halua pysähtyä.

Olen ollut viimeiset 13 päivää täysin seipäässä. Tänään on ensimmäinen selväpäivä ja sekös pelottaa. En ole juonut mitään. Olen polttanut kannabista 13 päivää, keskimäärin kolme kertaa päivässä, joskus enemmän, joskus vähemmän.

Minun piti pajauttaa vain pari kertaa mutta juttu karkasi käsistä. Puolessa välissä en uskaltanut enää lopettaa koska tiesin että heti kun lopetan, rupean saamaan paniikkikohtauksia. Mitä pidempään poltan, sen kauemmin ne pysyvät poissa. Nyt ei ole muuta odotettavaa kuin ne.

Menin alkoon tänään. Kiertelin hyllyriveillä surullinen ja mietiskelevä ilme kasvoillani. Meinasin tarttua siihen viinapulloon mutta lopulta päädyin jättämään sen hyllylle. Lopetin antabuksen aikoja sitten. En vain kerro sitä ystävilleni koska viimeksi antabusta syödessäni joka kerta kun edes harkitsin sen pois jättämistä, ilman mitään tarkoitusta juoda, sain jo silloin hirveät moraalisaarnat. Jos voin olla ilman antabusta, minkä ihmeen takia pistäisin maksani kärsimään turhaan. Kumpi on vaarallisempi maksalle, alkoholi vai antabus? En tiedä.

Saikku loppuu kohta. Pitäis löytää työharjottelupaikka, mutta mulla ei ole aavistustakaan että mistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti